Smålands Rygg- & Idrottsklinik
Martin Samuelsson,Naprapat

Martin Samuelsson
Naprapat

martin@smalandsrygg.se

Martin Samuelsson

Martin är utbildad naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm. Han har tidigare i sitt liv varit aktiv som ishockeyspelare där han efter en skada fick upp intresset för naprapati och medicin. Hans stora intresse är långvarig smärta samt besvär från rygg- och nacke.

Martin har även arbetat som Fysio i det medicinska teamet för ungdomslandslagen i basket 2015-2016. Mellan 2016-2018 var han forskningsassistent för ett pågående forskningsprojekt på Karolinska institutet som handlar om att identifiera riskfaktorer för skador hos unga kvinnliga fotbollsspelare i Sverige.

Erfarenhet:

  • Examen Naprapathögskolan Stockholm
  • Vidareutbildning SFAIM idrottsmedicin steg 1
  • Vidareutbildning Dry needling steg 1
  • Vidareutbildning Optimizing load and performance och funktionell träning.
  • Landslagsfysioutbildning svenska basketbollförbundet
  • Presentation av forskningsprojekt på Nordisk idrottsvetenskaplig konferens (2017) samt på SFAIMs idrottsmedicinska vårmöte där han vann pris för bästa posterpresentation (2018).
  • Kurs Neurovetenskap med inriktning på smärtfysiologi

 

 

 

Börja morgonen med lite rörelser och få en bättre start på dagen! Perfekt om man känner sig stel, gå så djupt som du känner dig bekväm med och njut av den stretchande känslan i bröstryggen, axlar och mellan skulderbladen! Lycka till!😀 ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

1 månad sedan

Smålands rygg- & idrottsklinik

I helgen var Patrick och Petter i Stockholm på Svenska fotbollsförbundets idrottsmedicinska konferens där de lyssnade på många spännande föreläsningar, bland annat på Gil Rodas som är ansvarig läkare för FC Barcelona! En mycket givande och spännande helg!
#fotboll #idrottsmedicin #naprapat @ Smålands rygg- & idrottsklinik
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook
Visa på Facebook
Visa på Facebook

© Copyright 2016 Smålands rygg- och idrottsklinik