Smålands Rygg- & Idrottsklinik
Ulrika Bengtsson,Lic. Medicinsk Tränare

Ulrika Bengtsson
Lic. Medicinsk Tränare

ulrika@smalandsrygg.se

Ulrika Bengtsson

Ulrika har arbetat med akuta sjukdomar och skador i mer än trettio år. Under sin mångåriga yrkesutövning har Ulrika kommit i kontakt med många olika människoöden, vilket har skapat hennes intresse för att hjälpa människor till, och att behålla, ett funktionellt liv. 

2018 utbildade sig Ulrika till Licensierad Medicinskt Tränare vid The Academy ®. 

Utbildningen på 300 timmar är utvecklad i samarbete med Michail Tonkonogi, som är professor i medicinsk vetenskap och är en av landets främsta experter och forskare inom området fysisk träning och hälsasamt Carita Lesche, som är utbildad idrottslärare, pedagog och leg. naprapat.  

 Ulrika har med sin erfarenhet och utbildning kompetens inom vilken träning som ska bedrivas för personer med olika diagnoser och begränsningar. I samverkan med andra yrkesprofessioner individanpassar, planerar, genomför och utvärderar hon som medicinsk tränare fysisk träning vid:

  • Stressrelaterade sjukdomar
  • Sjukdomar och dysfunktioner i rörelseapparaten
  • Hjärt-kärlsjukdomar
  • Metabola sjukdomar
  • Åldersrelaterade sjukdomar  

Ulrika arbetar långsiktigt tillsammans med sina duktiga medarbetare för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för ett bra liv. 

Börja morgonen med lite rörelser och få en bättre start på dagen! Perfekt om man känner sig stel, gå så djupt som du känner dig bekväm med och njut av den stretchande känslan i bröstryggen, axlar och mellan skulderbladen! Lycka till!😀 ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

1 månad sedan

Smålands rygg- & idrottsklinik

I helgen var Patrick och Petter i Stockholm på Svenska fotbollsförbundets idrottsmedicinska konferens där de lyssnade på många spännande föreläsningar, bland annat på Gil Rodas som är ansvarig läkare för FC Barcelona! En mycket givande och spännande helg!
#fotboll #idrottsmedicin #naprapat @ Smålands rygg- & idrottsklinik
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook
Visa på Facebook
Visa på Facebook

© Copyright 2016 Smålands rygg- och idrottsklinik