Smålands Rygg- & Idrottsklinik

Integritetspolicy

Inledning
Vi har tagit fram integritetspolicyn för att vi värnar om din integritet. I denna beskrivs hur vi hanterar personuppgifter som vi får del av när du är i kontakt med oss. Integritetspolicyn gäller inte för webbplatser som det finns länkar till på vår hemsida.

Personuppgiftsansvarig är:
Bolagsnamn: Smålands Rygg och Idrottsklinik AB
Org.nr: 556478-3297
Adress: Säte. Nannylundsgatan 13 A. 575 39 Eksjö
Skansgatan 9 B Hus 04 Nässjö Vårdcentrum. 571 37 Nässjö
E-post: petter@smalandsrygg.se
Telefon: 0380-75375

Information vi samlar in om dig
Vi kan komma att samla in dina uppgifter när du tillhandahåller sådan information till oss via vår hemsida, som t.ex. registrering för nyhetsbrev. På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Dina uppgifter som du lämnar i samband med bokningen hanteras av oss eller av ett externt system. Om du vill ha hjälp med
att ta bort dina uppgifter från bokningssystemet så ber vi dig att kontakta oss via e-post så hjälper vi dig. Om du är i kontakt med oss med anledning av att du söker arbete hos oss kommer vi att hantera de uppgifter du skickar till oss i dina ansökningshandlingar.

Uppgifter om din hälsa
När du nyttjar våra vårdtjänster, exempelvis naprapatbehandlingar, kommer du att dela med dig av personuppgifter i syfte att vi ska fullgöra våra skyldigheter enligt lag gällande journalföring. Sådana uppgifter hanteras alltså i enlighet med patientdatalagen och andra tillämpliga lagar inom hälso- och sjukvård.

Ändamål och laglig grund för hantering av dina personuppgifter
Vi hanterar kontaktuppgifter för att kunna utföra våra tjänster och hålla en löpande kontakt med våra kunder. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av avtal eller samtycke från kunderna.
Söker du arbete hos oss hanterar vi dina uppgifter baserat på vårt berättigade intresse av att driva en rekryteringsprocess.
Vi hanterar enbart uppgifter inom EU/EES.

Med vem vi delar dina personuppgifter
Dina personuppgifter kan komma att delas med våra tjänsteleverantörer när det krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell. Personuppgifter som överförts till våra tjänsteleverantörer får endast användas av dem för att utföra sina uppgifter. Uppgifter om din hälsa hanteras i enlighet med patientdatalagen och andra tillämpliga lagar
inom hälso- och sjukvård.

Dina rättigheter
Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till, rätta, begära begränsning av, eller invända mot vår hantering av, dessa ber vi dig kontakta oss via e-post. Avseende hantering av personuppgifter som grundar sig på ditt samtycke kan denna hantering avslutas genom återkallelse av samtycket. Du har rätt att begära information om personuppgifter som hanteras om dig, i den omfattning de tillhandahållits från dig, i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.Om du inte är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet.

Hur vi skyddar dina personuppgifter
Vi har vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter så att de inte ska försvinna, ändras eller utsättas för obehörig åtkomst.

Hur länge vi sparar dina personuppgifter
Dina personuppgifter sparas så länge det finns ett ändamål i enlighet med denna integritetspolicy eller i enlighet med lag.

Cookies
En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av hemsidan. Genom att använda hemsidan
samtycker du till detta. Om du inte vill tillåta cookies kan du välja att ändra inställningarna i din webbläsare så att de inte accepteras. Vissa funktioner på webbplatsen kan påverkas om inte cookies tillåts.

Uppdateringar av denna integritetspolicy
Vi kan komma att uppdatera denna policy. Den senaste versionen kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida.

3 veckor sedan

Smålands rygg- & idrottsklinik

Se hit! Spännande nyhet på Smålands rygg och Idrottsklinik!
Det har aldrig förut varit så lätt att boka en tid hos oss!
Vi kan idag stolt presentera våran onlinebokning som finns tillgänglig på vår hemsida!

Hoppas vi ses!
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

I helgen har Petter och Martin varit som barn på julaftonskvällen, de har fått sitta i 2 dagar och lyssna på den världsledande forskaren professor Lorimer Moseley och hans forskning inom smärta och smärtfysiologi! Detta har varit en mycket givande helg som de båda är upprymda och tacksamma över! ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Under helgen och idag är Martin i Jönköping och hjälper Luleås damlag som fysio under deras semifinalserie mot HV71 i SDHL!
Där får han både hjälpa till att behandla spelarna men även omhänderta de skador som kan uppkomma under match.
Vi önskar Luleå lycka till på deras väg mot finalen!
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Under vecka 3 var vår sjukgymnast Fredrik Bredberg iväg i Alicante med Svenska Orienteringslandslaget. Fredrik åker några veckor per år med landslaget på läger och tävlingar. Huvuduppgiften är att se till att löparna håller sig friska och skadefria. Ofta handlar det om olika behandlingar för att se till att löparna känner sig på topp. Under ett läger som det i Alicante kan det bli upp till 4 pass per dag, så det behövs verkligen återhämtande behandling. Men arbetsuppgifterna kan även bestå av att gå igenom och stötta löparna i fysträning / rehabilitering.
Självklart finns det också tid till egen träning. I år passade Fredrik på att hänga med en trefaldig världsmästare på ett långpass i bergen. Det blev en tur på nästan 2 mil med 1200 m stigning. En fantastisk tur med underbara vyer. Också en insikt i hur vältränade dessa atleter är.
I början av april bär det av igen, då är destinationen Norge. Ett VM-förberedande läger inför sommarens skogs-VM.
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

Under helgen är Martin i Köpenhamn på sportskongres 2019 för att lyssna på ledande forskare inom diverse områden, han är även där för att presentera sitt forskningsarbete inom fotbollsmedicin där han medverkar i det stora projektet Karolinska fotboll Injury Cohort!
Martin är tillbaka på måndag igen med förhoppningsvis massor med ny kunskap och mycket energi!
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

© Copyright 2016 Smålands rygg- och idrottsklinik