Smålands Rygg- & Idrottsklinik

Integritetspolicy

Inledning
Vi har tagit fram integritetspolicyn för att vi värnar om din integritet. I denna beskrivs hur vi hanterar personuppgifter som vi får del av när du är i kontakt med oss. Integritetspolicyn gäller inte för webbplatser som det finns länkar till på vår hemsida.

Personuppgiftsansvarig är:
Bolagsnamn: Smålands Rygg och Idrottsklinik AB
Org.nr: 556478-3297
Adress: Säte. Nannylundsgatan 13 A. 575 39 Eksjö
Skansgatan 9 B Hus 04 Nässjö Vårdcentrum. 571 37 Nässjö
E-post: petter@smalandsrygg.se
Telefon: 0380-75375

Information vi samlar in om dig
Vi kan komma att samla in dina uppgifter när du tillhandahåller sådan information till oss via vår hemsida, som t.ex. registrering för nyhetsbrev. På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Dina uppgifter som du lämnar i samband med bokningen hanteras av oss eller av ett externt system. Om du vill ha hjälp med
att ta bort dina uppgifter från bokningssystemet så ber vi dig att kontakta oss via e-post så hjälper vi dig. Om du är i kontakt med oss med anledning av att du söker arbete hos oss kommer vi att hantera de uppgifter du skickar till oss i dina ansökningshandlingar.

Uppgifter om din hälsa
När du nyttjar våra vårdtjänster, exempelvis naprapatbehandlingar, kommer du att dela med dig av personuppgifter i syfte att vi ska fullgöra våra skyldigheter enligt lag gällande journalföring. Sådana uppgifter hanteras alltså i enlighet med patientdatalagen och andra tillämpliga lagar inom hälso- och sjukvård.

Ändamål och laglig grund för hantering av dina personuppgifter
Vi hanterar kontaktuppgifter för att kunna utföra våra tjänster och hålla en löpande kontakt med våra kunder. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av avtal eller samtycke från kunderna.
Söker du arbete hos oss hanterar vi dina uppgifter baserat på vårt berättigade intresse av att driva en rekryteringsprocess.
Vi hanterar enbart uppgifter inom EU/EES.

Med vem vi delar dina personuppgifter
Dina personuppgifter kan komma att delas med våra tjänsteleverantörer när det krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell. Personuppgifter som överförts till våra tjänsteleverantörer får endast användas av dem för att utföra sina uppgifter. Uppgifter om din hälsa hanteras i enlighet med patientdatalagen och andra tillämpliga lagar
inom hälso- och sjukvård.

Dina rättigheter
Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till, rätta, begära begränsning av, eller invända mot vår hantering av, dessa ber vi dig kontakta oss via e-post. Avseende hantering av personuppgifter som grundar sig på ditt samtycke kan denna hantering avslutas genom återkallelse av samtycket. Du har rätt att begära information om personuppgifter som hanteras om dig, i den omfattning de tillhandahållits från dig, i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.Om du inte är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet.

Hur vi skyddar dina personuppgifter
Vi har vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter så att de inte ska försvinna, ändras eller utsättas för obehörig åtkomst.

Hur länge vi sparar dina personuppgifter
Dina personuppgifter sparas så länge det finns ett ändamål i enlighet med denna integritetspolicy eller i enlighet med lag.

Cookies
En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av hemsidan. Genom att använda hemsidan
samtycker du till detta. Om du inte vill tillåta cookies kan du välja att ändra inställningarna i din webbläsare så att de inte accepteras. Vissa funktioner på webbplatsen kan påverkas om inte cookies tillåts.

Uppdateringar av denna integritetspolicy
Vi kan komma att uppdatera denna policy. Den senaste versionen kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida.

Näst på tur att presenteras är Victor.Naprapat Victor Brodd.Född och uppväxt i Anneberg. Bor i Eksjö.Ett mycket stort intresse för fotboll, både som spelare själv och att titta på fotboll. Victor har även styrketränat en hel del och har stor vana av det.Victor är extra intresserad av de rygg och nackbesvär som uppkommer i vardagen av olika anledningar. Stort intresse för själva behandlingarna på bänken. Är du i behov av en behandling hos Victor eller någon av våra andra utövare?Boka din tid på ww1.clinicbuddy.com/onlinebooking/-38Eller ring 0380-75375 Måndag-Fredag 08:00-12:00.Varmt välkommen! ... Visa merVisa mindre
Visa på Facebook
ÄNTLIGEN! Låt oss presentera en nyhet här på klinikerna. Patrick är uppe i Stockholm i 2 dagar för att påbörja utbildningen till att bli ultraljudsdiagnostiker‼️Ett mycket bra undersökningsverktyg för att utreda svåra axlar, knän, armbågar, händer, fötter och höftleder. 💪Patrick kommer under året att gå flera fördjupningskurser i ultraljud, allt för att bli så bra på ultraljud som det bara går. Att kunna hjälpa fler och utreda svårare patientfall är det vi brinner för!www.smalandsrygg.se0380-75375 Mån-Fre 08:00-12:00🙌 ... Visa merVisa mindre
Visa på Facebook
Naprapat Patrick Nordh Har arbetat som naprapat i snart 10 år. Bor några mil utanför Eksjö tillsammans med fru och två döttrar.Ägnar sig åt träning i olika former men i ungdomen var det huvudsakligen friidrott som upptog fokus.Det egna idrottsutövandet var det som väckte intresset för hur kroppen fungerar i allmänhet och rörelseapparaten i synnerhet. Extra intresserad och vidareutbildad inom idrottsmedicin och hjälper gärna dig som kanske är begränsad i din aktivitet/idrott på grund av något smärttillstånd, motionär såväl som elitaktiv. Patrick arbetar även mycket med nack- och ryggrelaterad smärta.Har du ont i kroppen? Är du i behov av en tid till Patrick eller till någon av våra andra medarbetare? Vi hjälper dig!Boka din tid på www.smalandsrygg.se eller ring 0380-75375 Mån-Fre 08:00-12:00.Välkommen! ... Visa merVisa mindre
Visa på Facebook
Möt vår personal!Naprapat Simon Brüggemann.Bor på en gård utanför Höreda med fru och barn.På fritiden ägnar Simon mycket tid åt skogsbruk, jakt, livet på landet, familjen och hälsa.Har spelat mycket hockey och fotboll.Extra intresserad av livsstilsrelaterade smärttillstånd i kroppen, rehabilitering och behandling av artros samt psykosomatisk smärta.Är du i behov av en tid till Simon eller till någon av våra andra medarbetare?Välkommen in att boka en tid som passar dig på www.smalandsrygg.se eller 0380-75375 Mån-Fre 08:00-12:00. ... Visa merVisa mindre
Visa på Facebook
Funkar inte kroppen som förr? Har du fått ont och vill snabbt tillbaka till arbete?Välkommen att boka din tid för behandling hos oss🙌Lediga tider v2.📅Telefontid 08:00-12:00 varje vardag 📞Snabb bokning på ww1.clinicbuddy.com/onlinebooking/-38 🛜Varmt välkomna! ... Visa merVisa mindre
Visa på Facebook

© Copyright 2020 Smålands rygg- och idrottsklinik