Smålands Rygg- & Idrottsklinik
Patrick Nordh,Naprapat

Patrick Nordh
Naprapat

patrick@smalandsrygg.se

Patrick Nordh

Jag har arbetat på Smålands Rygg- & Idrottsklinik AB sedan 2015. Som naprapat försöker jag att se kroppen som en helhet och strävar efter att hitta grundorsaken till varför patientens besvär uppstått. Utifrån både strukturella och funktionella tester vill jag tillsammans med patienten lägga upp en behandlingsplan med syftet att behandla besväret, men även att minska risken för återfall.

I min yrkesroll träffar jag huvudsakligen patienter med nack- och ryggrelaterad smärta, men även många idrottsaktiva på både motions- och elitnivå med olika typer av skador och besvär i rörelseapparaten.

Börja morgonen med lite rörelser och få en bättre start på dagen! Perfekt om man känner sig stel, gå så djupt som du känner dig bekväm med och njut av den stretchande känslan i bröstryggen, axlar och mellan skulderbladen! Lycka till!😀 ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

1 månad sedan

Smålands rygg- & idrottsklinik

I helgen var Patrick och Petter i Stockholm på Svenska fotbollsförbundets idrottsmedicinska konferens där de lyssnade på många spännande föreläsningar, bland annat på Gil Rodas som är ansvarig läkare för FC Barcelona! En mycket givande och spännande helg!
#fotboll #idrottsmedicin #naprapat @ Smålands rygg- & idrottsklinik
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook
Visa på Facebook
Visa på Facebook

© Copyright 2016 Smålands rygg- och idrottsklinik