Smålands Rygg- & Idrottsklinik
Simon Brüggemann,Naprapat

Simon Brüggemann
Naprapat

simon@smalandsrygg.se

Simon Brüggemann

Efter att ha arbetat som skogshuggare i några år bestämde jag mig för att söka till naprapathögskolan i Stockholm och istället utbilda mig till naprapat. Sagt och gjort, 4 års studier flög förbi. Sedan examen har jag arbetat här på Smålands rygg och idrottsklinik. Tidigare i livet har jag ägnat mycket tid åt idrott och då framför allt ishockey och fotboll.

Som naprapat är jag väldigt intresserad av människor och de saker som intresserar mig mest just nu är huvudvärk, idrottsmedicin samt rygg och nackbesvär.

Börja morgonen med lite rörelser och få en bättre start på dagen! Perfekt om man känner sig stel, gå så djupt som du känner dig bekväm med och njut av den stretchande känslan i bröstryggen, axlar och mellan skulderbladen! Lycka till!😀 ... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook

1 månad sedan

Smålands rygg- & idrottsklinik

I helgen var Patrick och Petter i Stockholm på Svenska fotbollsförbundets idrottsmedicinska konferens där de lyssnade på många spännande föreläsningar, bland annat på Gil Rodas som är ansvarig läkare för FC Barcelona! En mycket givande och spännande helg!
#fotboll #idrottsmedicin #naprapat @ Smålands rygg- & idrottsklinik
... Visa merVisa mindre

Visa på Facebook
Visa på Facebook
Visa på Facebook

© Copyright 2016 Smålands rygg- och idrottsklinik